Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı aldatmaırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen baplar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dürüst bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Antrparantez geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet mesleklemleri esnasında kullanıcılara güvenilir suhulet esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kibar bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin yaman ve alevden korunması, yangın zonları beyninde yangın ve kötüın intikalinin önlenmesi midein kullanılan insanoğluın sevimli ve esrar emniyetliğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı referans ederiz. 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı yangın kapısı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye akort ve mutabık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve genellikle modern binalarda kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve oturakında tek canipıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Bu tür yangın merdiveninin gerçek özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayıcı tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven düzgün bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana sahip binalar veya bedii düşünceların bir faktör olduğu binalar derunin normal hale getirir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara için üretilmek zorundadır. 

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu yöntem sebebiyle kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yeni meydana getirilen konutlarda  bodrum katlar dahil 4 katı geçmeyen konutlar, yegâne evler, ikiz evler ve esna evler gibi konutlarda, uslu kullanıma hitap fail binalarda kaçış mesafesine denetlemelmaksızın normal merdivenlerle katkısızlanabilmekte ve değişik rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page